Friends van Focus

Vrienden van Focus
Om ervoor te zorgen dat stichting Focus projecten en activiteiten voor jongeren kan blijven organiseren hebben we geld nodig. Stichting Focus Hardenberg wordt gesteund door verschillende classiskerken uit de omgeving van Hardenberg. Maar we hebben ook particuliere donateurs nodig. U kunt door middel van het onderstaande formulier zich aanmelden om Vrienden van Focus te worden. Wij zijn zeer blij met mensen die zich betrokken voelen bij onze organisatie en die ons willen steunen.

Particulieren
Particulieren kunnen Focus op 2 manieren steunen. Door middel van het invullen van het digitale formulier, of door zelf maandelijks een gift over te maken naar het onderstaande rekeningnummer onder vermelding van Vriend van Focus.

Voor het formulier klik hier.

IBAN: NL81INGB0009696331
BIC: INGBNL2A t.n.v.
‘Stichting Focus’ te Hardenberg

Bedrijven/organisaties
Maar ook hebben wij regelmatig bij grotere evenementen de steun van bedrijven/organisaties nodig door middel van sponsoring. Voor grotere evenementen hebben wij uw steun nodig, maar u mag ook vast sponsoren. Wilt u als bedrijf sponsoren, neem dan contact op met de penningmeester van stichting Focus Hardenberg.

Contact
Gerjan Boerman
penningmeesterfocus@gmail.com